Csoportos postaládák lépcsőházakba és társasházakba

  • Post category:Blog
  • Reading time:3 perc olvasás

A csoportos postaládák egy lakóközösség postai küldeményeinek gyűjtésére készülnek. A legelterjedtebb gyakorlat, hogy a lépcsőházi postaládák a ház falaira kerülnek.

A csoportosan felszerelt tárolókat, a beltéri lépcsőházi postaládákat nyugodtan sorolhatjuk a modern termékek közé. Itt rögtön felmerül a kérdés azzal kapcsolatban, hogy mi különbözteti meg a hagyományos és az újabb postaládákat egymástól. Mi most egy kicsit alaposabban is rávilágítunk a válaszra.

Milyen egy modern postaláda?

Korábban az volt a megszokott, hogy az emberek egymástól távol, házakban laktak. A városokban egyre nagyobb házakban, lakásokban, egymás szomszédjaiként éltek a lakók. Megjelentek a postaládák lépcsőházba tervezett változatai is. A bérházak, társasházak jellemzője, hogy kisebb területen többen vannak, az így kialakult lakóközösség számára kell a levélszekrényeket biztosítani. Az optimális elrendezést a sorolható postaládák adják.

A postaládák társasházba gyártott változatait a helytakarékosság és a tartós alapanyag jellemzi. Akár beltéri láda, akár kültéri társasházi postaládák kerülnek a falakra, biztosan bírni fogják a strapát. Az alapanyaguk acél lemez, amit tartós porszórásos technológiával színeztek. A postaládák egymás fölé és egymás alá is pakolhatóak. Az álló és a fekvő kivitel is elterjedt, az előbbi a kevesebb lakással rendelkező társasházakhoz ajánlott, az utóbbi pedig a nagyobb lakóközösségek kiszolgálására.

A modern postaládák egyszerre tartósak, esztétikusak és igazodnak a felhasználó igényekhez, valamint a helyszín adottságaihoz is. Az újságok már nem igazán érkeznek nyomtatott formában, de az A4-es méret  jól jön hivatalos dokumentumoknál. Az egyik legelső dolog, amit egy lakó, vendég meglát, az a lépcsőház és vele együtt a postaláda. Legyen tehát igényes és sokoldalú, ezzel együtt pedig hosszú távra is szóló a leveles szekrény.

Az új postaládákat a weboldalunkon szereplő termék fotók és termék leírások alapján egyszerű kiválasztani. Ha mégis kérdése van, csak keresse a megadott elérhetőségeink egyikén a kollégánkat!