BEFALAZHATÓ KLASSZIKUS POSTALÁDA


Befalazható postaláda, de milyen?

befalazható postaláda

Befalazható postaláda érdekelné? Tőlünk nem csak egyszerűen megrendelheti a kiszemelt változatot, hanem teljes körű szolgáltatást vehet igénybe!

Hiába a digitalizáció és a rengeteg online ügyintézési lehetőség, még mindig számtalan papíralapú küldeménye érkezik az embereknek. Nem kérdés hát, hogy a postaláda nélkülözhetetlen, hiszen nap, mint nap használatban van, a tervezés és választás azonban nagyobb dilemma lehet, mint azt elsőre gondolná.

Egy családi ház esetén is sokféle igény merülhet fel, azonban akkor, ha egy társasház lakóközösségének képviseletét látja el, kifejezetten komplex dologról van szó. Ami biztos, hogy ilyen környezetbe sorolható postaládákra van szükség, ezzel azonban csak a legalapvetőbb kérdés van megválaszolva. Nézzük, mi mindent érdemes átgondolni, ha a társasház postaládái cserére szorulnak!

  • A befalazható postaládák jó választást jelentenek, de ezek is építhetők a falba vagy csak egyszerűen a falhoz. Ezzel összefüggésben mindjárt felmerül a kérdés, hogy jelenleg milyen típusok vannak használatban, és milyen mértékű átalakítás jöhet szóba?
  • Kültéri rendszer esetén erős házra és ajtóra van szükség, fontos továbbá az is, hogy a postaládák védve legyenek az időjárás viszontagságaival szemben, utóbbiért a felhajtható esővédő felel. De szükség van-e például rozsdamentes kivitelre?
  • Szintén át kell gondolni a zárrendszer lehetőségeit, mindenképpen olyan megoldás kell, ami teljes biztonságot tud nyújtani. Itt tehát a kérdés az, hogy elegendő-e a hagyományos cilinderzár vagy mesterkulcsos zárrendszer a jobb megoldás?
  • Az előbbiekhez mérten talán nem tűnik olyan jelentősnek a megjelenés, de valójában igenis fontos, milyen látványt nyújt a társasház bejárata. Megfelel az alapszínek egyike, esetleg érdemes egy kicsit többet költeni a cserére, és egyedi színben megrendelni a postaládákat?
  • Ezeknek a kérdéseknek megválaszolásával nagyjából összeáll, hogy milyen is lesz az új rendszer, ám még ezeken túl is vannak lehetőségek. Szükség van valamilyen extrára, például gravírozásra vagy kaputelefonos megoldásra?

Ha mindezek után úgy érzi, jól jönne egy kis segítség, ránk számíthat! Nem csupán forgalmazzuk a különféle összeállítású, befalazható postaládákat, hanem szaktanácsadással is rendelkezésére állunk, sőt, a telepítést is vállaljuk. Nézzen körül weboldalunkon, és kérje bátran szakértőink segítségét!


Elérhetõségek
Direkt értékesítés:(06-70) 253-8919
Üzleti értékesítés:(06-1) 436-0384
Adminisztráció, Pénzügy:(06-1) 430-1930
Szerviz és karbantartás:(06-20) 326-8654
E-mail:info@szef-97.hu