KÜLTÉRI LÉPCSŐHÁZI POSTALÁDA


Kültéri lépcsőházi postaládáinkat lakóparkokba is ajánljuk!

kültéri lépcsőházi postaládák

Kültéri lépcsőházi postaládák széles választékban, kedvező áron, megbízható cégtől, szép, tartós kivitelben! Forduljon hozzánk az ideális postaládákért! 

Napjainkban sorra épülnek a lakóparkok. Az ezekben található ingatlanoknak rengeteg előnyük van, hiszen nem csak mutatósak, hanem modernek, jól szigeteltek, igényes kivitelezésűek, a környékük parkosított és a fenntartási költségeik alacsonyak. Ebbe a korszerű környezetbe ajánljuk a stílusukban is tökéletesen ideillő kültéri lépcsőházi postaládákat

A kültéri lépcsőházi postaládák, ahogy a nevükben is benne van, bátran telepíthetőek kültérre is, nem tesz kárt bennük az időjárás. Nem árt nekik a csapadék, a fagy, a tűző nap, zord körülmények között is hosszú az élettartamuk. Természetesen nem áznak be, így minden küldemény teljes biztonságban van bennük. Ideálisak olyan lakóparkokba, ahol a postaládák nem zárt folyosón kerülnek elhelyezésre, hanem a külső falon szorítottak nekik helyet, hogy a postások, futárok könnyebben elérjék őket. 

Fontos, hogy a kültéri sorolható postaládák tartóssága mutatós megjelenéssel, modern stílussal párosul, így e tekintetben is remekül illenek az újépítésű lakóparkokba. Könnyen sorolhatóak, méreteik pontosan egyformák, így szorosan egymás mellé tehetők és egyetlen darab sem fog közülük kilógni a sorból.

A nálunk kapható kültéri lépcsőházi postaládák előnyeinek ezzel még nincs vége! Megjelenésük változatos, fekete, fehér, szürke, zöld és barna színben is kaphatóak, az áruk pedig a rengeteg pozitív tulajdonság ellenére is kedvező. Webshopunkban néhány kattintással megrendelhetőek, a rövid szállítási határidőnek köszönhetően pedig pár nap múlva már a helyükre is kerülhetnek. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a kültéri lépcsőházi postaládákkal kapcsolatban, tekintse meg termékeinket és válogasson kedvére! Ha további kérdése merült fel vagy segítségre van szüksége a megrendelés lebonyolításához, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére! 


Elérhetõségek
Direkt értékesítés:(06-70) 253-8919
Üzleti értékesítés:(06-1) 436-0384
Adminisztráció, Pénzügy:(06-1) 430-1930
Szerviz és karbantartás:(06-20) 326-8654
E-mail:info@szef-97.hu