KÜLTÉRI SOROLHATÓ POSTALÁDA


A kültéri sorolható postaládáknak már csak hely kell a felszereléshez!

kültéri sorolható postaládák

kültéri sorolható postaládákkal a hiányzó levélszekrény problémája meg van oldva! Az előnyös tulajdonságokkal gyártott levélszekrényeket tőlünk tudja megrendelni!

A postai küldemények fogadására a hagyományos levélszekrény az ideális megoldás. Nem minden épület rendelkezik olyan postaládával, ami jól kihasználható vagy az is megtörténhet, hogy egyáltalán nincsen postaládája. Ez a probléma, illetve hiány szerencsére nagyon könnyen javítható. Rendeljen olyan postaládát, annyi darabszámban, amit praktikusan tud kihasználni! Hol talál ilyen terméket? Keresse nálunk az új postaládákat!

kültéri sorolható postaládák ideálisak olyan épületekhez, ahol nincsen alkalmas belső tér a postaládák felszerelésére. A ház falán vagy falában azonban helyet kaphatnak a tetszőleges számban felszerelhető kültéri sorolható postaládák. Négy vagy akár tizennégy darab levélszekrény is rögzíthető tömbösítve, egymás mellé vagy egymás fölé. A hirtelen fellépő postaláda hiányra akkor van példa, ha egy cég új ingatlant bérel. Gyakori megoldás például, hogy eredetileg nem irodának szánt ingatlanokba költöznek be cégek, amikhez nem tartozik olyan számú és méretű postaláda, amilyenre szükség lenne.

A kültéri sorolható postaládák praktikusak, biztonságosak egyszerre. A méretük A4-es, az alapanyaguk színezett acél, alumínium ajtóval, erősített cilinderzárral, esővédővel kiegészítve. A bedobott levél, számla, újság vagy dokumentum nem ázik el, nem gyűrődik, de nem is lehet kiszedni a postaláda belsejéből. A kültéri sorolható postaládák megőrzik tartalmukat a nyitásig.

A postaládák minőségi változatait kínáljuk a vásárlóknak és arra is lehetőséget adunk, hogy a termékeinket online vásárolják meg az érdeklődők. Amennyiben új postaládára van szüksége, méghozzá egyszerre több darabra, blokkba építhető formában, akkor a mi online boltunk kínálatában nem fog csalódni! A kültéri sorolható postaládákról, a termékeinkről további információkat osztunk meg azokkal a vásárlókkal, akik kapcsolatba lépnek velünk az elérhetőségeink egyikén!


Elérhetõségek
Direkt értékesítés:(06-70) 253-8919
Üzleti értékesítés:(06-1) 436-0384
Adminisztráció, Pénzügy:(06-1) 430-1930
Szerviz és karbantartás:(06-20) 326-8654
E-mail:info@szef-97.hu