LÁBON ALLÓ POSTALÁDA


A lábon állópostaláda praktikus kiegészítőkkel rendelhető meg!

lábon állópostaláda

lábon állópostaláda a falba építhető változat egyik alternatívája. A postaláda kiválasztásakor érdemes minden tulajdonságát mérlegelni!

A postaláda egyik változata a lábon állópostaláda, ami a falba építhető vagy a kültéri mellett szintén egy kedvelt és jól kihasználható postaláda típus. Az ilyen postaláda fajtát egy helyre biztosan javasoljuk! Egy olyan előtérben vagy éppen kültéren is alkalmazható, ahol a falra nem tudják vagy nem áll módukban felszerelni a postaládát. Előfordulhat, hogy a fal nem elég erős, nincs elég hely nagyobb darabszámot magába foglaló blokk rögzítésének. A lábon állópostaláda  jellegzetes kiegészítői maguk a lábak, amik megtartják a blokkot és rögzítik a fal helyett a földhöz a levélszekrényt.

lábon állópostaláda tehát semmiben sem különbözik a befalazható modellektől, sőt, akár falba is építhető, de a lábait is ki lehet használni attól függően, hogy milyen helyszínre tervezik a használatát. A lábon állópostaláda is blokkos kivitelezést kapott, a postaládák több színben, erős acélvázzal készülnek. A megtöltése könnyű, esőbiztos és betörésbiztos is, garanciával megvásárolható termék. A lábon állópostaláda több kiegészítővel együtt is megrendelhető, olyan extrákkal, mint a rozsdamentes ajtó, a mester kulcs vagy a kaputelefon. A lakók, kollégák, cégek mind biztosak lehetnek abban, hogy a küldemények megvárják őket a lábon állópostaláda belsejében. Nem számít, hogy mennyi postaládára van szüksége egy blokkban, lehet csak kettő vagy tizenkettő is, ugyanolyan megbízható a teljesítménye és igényes a külseje!

A postaláda online üzletünk nyitva áll minden érdeklődő előtt, aki új levélszekrényt szeretne vásárolni. Nem kell beérnie egy olyan postaládával, ami csak nagyjából tud eleget tenni az elvárásoknak. Döntsön olyan termék mellett, ami hosszú távon megfelelő! A tőlünk megvásárolható postaládák eleget tesznek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is. Forduljon bizalommal a cégünkhöz, ha a termékeink felkeltették az érdeklődését! A munkatársainktól kérjen információkat az elérhetőségeinken!


Elérhetõségek
Direkt értékesítés:(06-70) 253-8919
Üzleti értékesítés:(06-1) 436-0384
Adminisztráció, Pénzügy:(06-1) 430-1930
Szerviz és karbantartás:(06-20) 326-8654
E-mail:info@szef-97.hu