Társasházi postaláda leveleknek, küldeményeknek!

  • Post category:Blog
  • Reading time:3 perc olvasás

Egy társasházi postaláda legyen diszkrét, de jól használható is! Az új lépcsőházi postaládát akár tőlünk is megvásárolhatja, ha ilyet keres!

A társasházak általában kevés lakásból álló, újépítésű lakóépületek. Kevesebben élnek egy épületben, a lakók ismerik egymást, élhető környezetben folyik az élet. A postaláda egy ilyen új épületben is alapvető kiegészítőnek számít. A társasházi postaládákat célszerű egy helyre csoportosítani, ahol az összes lakó egyszerűen, könnyen hozzáfér és ellenőrizni tudja a napi postáját.

társasházi postaláda több formában is létezik, a kiválasztásához első sorban a helyszíni jellemzőket kell ismerni. Alapvető tényező az, hogy hány darab lakás található az épületben, tehát hány darab postaládára van szükség összesen. A postaláda lépcsőházba készül, tehát nem kell az időjárásnak ellenállnia, de nem árt, ha erős és a rongálással szemben tud egy kis ellenállást kifejteni. A praktikus postaláda még önmagában nem elég, az is számít, milyen a külseje ennek a társasházi kiegészítőnek.

társasházi postaláda is a lakóépület része, azt prezentálja, ezért az arculatához passzoló postaládával nagyon jól lehet az épület megjelenését még megnyerőbbé tenni. Az átlagos postaládák A4-es méretben készülnek, felfelé, lefelé nyitható, zárral ellátott ajtóval és visszafogott színekben. A postaláda lehet barna, fekete vagy fehér is.

A postaláda üzletünkben társasházi postaládákból talál nagy választékot. A különböző típusokat fantázianevekkel láttuk el az egyszerűbb megkülönböztethetőség érdekében. Mindig vannak akcióink, amik lehetővé teszik, hogy egyes modelleket az eredeti árnál olcsóbban tudjanak megvásárolni az érdeklődők.

társasházi postaláda minőségi változatait kínáljuk a Monza, a Metropolis vagy a Norma modelljeivel. Forduljon hozzánk bizalommal és garantáljuk, hogy megtalálja a tulajdonságaiban és megjelenésében is ideális kiegészítőt a lakóközösség számára! Minden, a termékeinkkel kapcsolatos kérdésre szívesen válaszolunk a honlapon közzétett telefonszámon vagy email címen!