Kültéri sorolható postaláda és a lábon álló postaládák.

  • Post category:Blog
  • Reading time:5 perc olvasás

postaláda társasházak, irodaházak, lakótömbök elmaradhatatlan eleme, amit nagyobb darabszámban tömbösítve szokás felszerelni. Kültérre vagy beltérre is felszerelhető postaládáink eleget tesznek a legmagasabb elvárásoknak is. Kis helyen elférnek, egymás alá és fölé is sorolhatóak, erős alapanyagból készülnek és nem engedik, hogy a küldemények illetéktelen kezekbe kerüljenek.

A kültéri sorolható postaládák vagy a lábon álló postaláda is olyan postaláda típusok, amiket több lakásos épületekhez terveztek. Rendeljen ilyen levélládákat, ha praktikusan kialakítható, helytakarékos, de mégis esztétikus berendezéseket szeretne telepíttetni a lépcsőházba vagy kültérre.

A kültéri vagy a lábon álló postaládák acélból, illetve alumíniumból készülnek, több színben kaphatóak, erős cilinderes zárral, esővédővel, A4-es méretben elérhetőek. Igény szerint arra is van lehetőség, hogy további kiegészítőket rendeljen a postaládához. Tekintse meg a teljes postaláda kínálatunkat és válasszon minőségi termékeinkből!

Nosztalgia alumínium postaláda és a prémium postaláda egy helyen

Nosztalgia alumínium postaláda

Nosztalgia alumínium postaláda vagy prémium, szintén alumínium postaláda is lehet a küldemények számára fenntartott gyűjtő. A nosztalgia alumínium postaláda megidézi a régi, klasszikus leveles ládákat. A formája és a mintája is a régi időket idézi, de az alapanyag és a kialakítás nem marad el semmiben sem az igényektől.

Az ilyen levélládákat leginkább egyedül állóan felszerelhető postaládaként ajánljuk. Ennek megfelelően a családi házak, üzletek, kisebb vállalkozások számára ideális választás, ha nosztalgia alumínium postaláda vagy éppen különálló, prémium postaláda kerül a falra, kapu mellé, kerítésre.

Ezek a levélládák az átlagos modellektől eltérő, dekoratív külsővel rendelkeznek és ellenállnak az időjárásnak. Nagyon sokféle színben kaphatóak, lehet piros, zöld, kék, szürke vagy fehér is a választott postaláda. Ha fontos Önnek a külső megjelenés, de a megbízhatóság is, akkor az áruházunk kínálatában meg fogja találni a következő postaládáját! Érdeklődjön a részletekről, ha postaládát szeretne vásárolni!

Újságtartós optimum postaláda és újságtartós prémium postaláda

Újságtartós optimum postaláda

Újságtartós optimum postaláda vagy újságtartós prémium postaláda kerüljön a falra? Csak Ön dönti el, hogy melyik típus rendelkezik több előnnyel és melyik tetszik a legjobban! Mindegyik postaláda prémium színvonalat képvisel, tehát nem kell kompromisszumot kötnie, bármelyiket is választja.

Ezeknek a postaláda típusoknak a legszembetűnőbb tulajdonsága az, hogy rendelkeznek olyan kiegészítővel, mint amilyen az újságtartó. A strapabíró és esztétikus kialakítású postaláda mellé egy külön, újságoknak tervezett, csőhöz hasonló tároló is rendelhető, amibe csak az újságküldeményeket lehet tenni, méghozzá összecsavarva. Ez a legjobb módja egy újság elhelyezésének, mert nem gyűrődik, nem marad nyoma a hajtogatásnak.

Az újságtartós optimum postaláda vagy az újságtartós prémium postaláda is alkalmas arra, hogy az összes küldeményt biztonságosan meg tudja őrizni. Ha elege van abból, hogy a nyomtatott sajtó példányai olvashatatlanná vannak gyűrődve, döntsön egy minőségi újságtartós optimum postaláda mellett!