A befalazható postaláda kültérre tervezett modell

  • Post category:Blog
  • Reading time:3 perc olvasás

Ismerkedjen meg a postaládák kültéri változatával, a befalazható postaládával! A postaládát igényre szabható változatban kínáljuk vásárlóinknak.

A beltéren telepíthető, lépcsőházi, sorolható postaládákat már jól ismerjük. Ezek praktikusak, helytakarékosak, egy lakóközösség számára ideálisak. A másik típus, amiről érdemes szót ejteni, ha küldemények fogadásáról van szó, a befalazható modell. Azoknál az ingatlanoknál lehet hasznosítani egy ilyen típusú postaládát, ahol valamilyen kültéri elem rendelkezésre áll a postaláda rögzítésére.

A kerítésben kap helyet a postaláda

A befalazást szó szerint kell érteni, ugyanis ezt a típusú postaládát olyan formában gyártották, hogy falba rögzíthető legyen. Természetesen több méretben is készül ilyen modell, de általában kisebb méretű küldemények, levelek, számlák, összehajtható papír küldemények fogadására képesek. A postaládát úgy készítették, hogy két, egymásba tolható részből áll, ennek segítségével a befalazás mélységéhez igazítható a postaláda mérete. Egyszerűen csak szét kell húzni a fal vastagságához méretezve és rögzíteni a falban.

A befalazható postaláda kerülhet kerítésbe, ez a leggyakoribb elhelyezése, de a rendelkezésre álló lehetőségektől függően egyéb elemben is helyet kaphat. Oszlopban éppen úgy el lehet helyezni, mint egy kerítés elemben.

Tömbösítve, sorolhatóan is helyet kaphat a szükséges darabszámban ott, ahol ilyen postaládát szeretnének használni. Társasházak, panelek, házak is kaphatnak befalazható postaládákat, mert kőbe, téglába, betonba is illenek.

A postaláda olyan kiegészítő, ami egyetlen ingatlanról sem hiányozhat. Ahová rendszeresen vagy alkalmanként küldemények érkeznek, postacímmel rendelkezik, ott egy jól eltalált postaláda kétségtelenül nélkülözhetetlen. A postaláda üzletünkben megtalálja a megfelelő modelleket és a vásárlást is online, azonnal el tudja intézni. A munkatársaink szívesen eligazítják a termékeink kínálatában, csupán kapcsolatba kell lépnie velünk a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén.