Ilyen a postásbarát lépcsőházi postaláda

  • Post category:Blog
  • Reading time:3 perc olvasás

A lépcsőházi postaláda őrzi és fogadja a küldeményeket. Akár beltéren van, akár kültérre helyezik, legyen mindig postásbarát a levélszekrény!

A társasházi postaládákban első látásra egyetlen tulajdonságot lehet felfedezni, az egyformaságot. Több, egyforma, egymás fölött és mellett rögzített levélszekrény sorakozik a falon. Erre azért van szükség, hogy a ház és a lépcsőház meg tudja őrizni az igényes külsejét. A külső persze nem minden, erről maguk a postások tudnának sokat mesélni. A beltéri lépcsőházi postaláda és a kültéri lépcsőházi postaláda esetében is vannak bizonyos elvárások, amiknek meg kell tudnia felelni a levélszekrénynek.

Postásbarát levélszerkény

A postások gyakran szembesülnek olyan problémákkal a kézbesítés folyamán, amik a nem megfelelő postaláda miatt alakulnak ki. Alapvető probléma szokott lenni a postaláda túl kicsi mérete. A számlák, levelek, magazinok, kisebb küldemények a bedobó nyílások anélkül férjenek be, hogy túlságosan össze kellene hajtogatni a küldeményt. Ha már bejutott a nyíláson, a levélszekrény A4-es mérete el tudja nyelni, anélkül, hogy a küldemény kilógna. Ez fontos a lakók számára is, mert a küldeményt nem tudják eltulajdonítani illetéktelenek és a kültéri ládáknál nem ázik el, ha elered az eső.

A társasházi sorolható postaláda elhelyezése is lényeges, se túl alacsonyan, se túl magasan ne legyenek a felső és alsó sorok. A postás gyorsabban végez a munkájával és minden küldeményt szépen, épségben el tud helyezni, ha nem kell megküzdenie a ház falon, a lépcsőházban kihelyezett levélszekrényekkel. Ne feledkezzünk meg az azonosíthatóságról se! A leveles láda névtáblával és lakás számokkal ellátva nem marad néma a  postás felé.

A sorolható postaládákból színes a választékunk. A társasházaknak olyan postaládákat kínálunk, amik időtálló kivitelezéssel, stílusos formában képesek a küldemények tárolására. Egy postaláda több, egyszerű levélszekrénynél. Válasszon olyat, ami a háznak, a lakóknak, a küldemények, sőt a postásnak is csak a legjobbat tudja nyújtani! Segítünk abban, hogy az igényeinek való postaláda kerüljön a ház falára!