Befalazható postaládák társasházakba tervezve

  • Post category:Blog
  • Reading time:3 perc olvasás

Befalazható postaládák klasszikus stílusban, tartós és strapabíró kivitelben, online rendelési lehetőséggel!

A társasházakban külön-külön, mégis együtt élnek a lakók, ennélfogva bizonyos kérdésekben közösen kell dönteniük. Ilyen helyzetet teremt az, amikor elérkezik az idő a ház egy-egy részének felújítására, és cserére szorulnak a postaládák. A postaládákat minden lakó nap, mint nap használja, így fontos a funkció és a megjelenés is, de a beszerzéssel járó költséget sem lehet figyelmen kívül hagyni. Mivel a döntés közös, ritkán valósulnak meg igazán extra igények, a választás többnyire a klasszikus befalazható postaládákra esik ilyenkor. Ezek a típusokat természetesen mi is forgalmazzuk, blokkba építve, többféle verzióban, hogy az új postaládák tökéletesen megfeleljenek a környezeti adottságoknak.

A társasházi postaládák lényege az, hogy sorolhatóak legyenek, vagyis rögzíthetőek legyenek egymás alá és mellé. A postaládáknak kijelölt terület ugyanis mindenhol más és más adottságokkal bír, így okosan kell kihasználni a rendelkezésre álló helyet. A beépíthető postaládák esetében értelemszerűen a bedobás és az ürítés is elölről történik, a bedobónyílások pedig A4-es méretű küldemények számára is alkalmasak.

falba építhető postaládák közös jellemzője, hogy strapabíróak és ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így kültéren is megállják a helyüket. A biztonságért erős, betörés elleni védelemmel ellátott ajtók és erősített cilinderzárak felelnek, a praktikus használatról pedig felhajtható esővédők gondoskodnak. A beépíthető postaládák egyszerű alapszínekben rendelhetőek, amik ízléses megjelenést biztosítanak, de külön kérésre akár egyedi színekben, illetve extra tartozékokkal ellátva is megrendelhetőek.

Ha a lakóközösség a klasszikus befalazható postaládák mellett döntött, tőlünk máris beszerezheti a termékeket a szükséges mennyiségben! Tekintse meg kínálatunkat, és adja le rendelését gyorsan, egyszerűen, online! Amennyiben segítségre van szüksége a választásban, kérdéseit szívesen megválaszoljuk, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!