Lépcsőházi postaládák, amikkel újjászülethet a ház!

lépcsőházi postaládák

Lépcsőházi postaládák praktikus kivitelben, többféle dizájnnal, akár telepítéssel együtt, hogy teljes legyen a ház felújítása!

A társasházak közös használatú helyiségei igen nagy igénybevételnek vannak kitéve, hiszen azokban rengetegen fordulnak meg nap, mint nap. Természetes, hogy időről-időre elérkezik az ideje a felújításnak, hiszen számolni kell a természetes amortizációval, ráadásul akár szándékos rongálás is előfordulhat. Ha a lakóközösség eldönti, hogy a felújítás nem várhat tovább, érdemes minden részletre gondolni, hogy a megújult ház szebb, praktikusabb, kényelmesebb legyen. A teljes körű felújításból pedig semmiképpen sem maradhat ki a lépcsőházi postaládák cseréje sem, hiszen ez is jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy újjászülessen a ház!

Társasházak közös helyiségeibe tökéletes megoldást jelentenek a kínálatunkban megtalálható sorolható postaládák, melyek teljes mértékben az egyedi igényekhez igazíthatók. Ízlésesen rögzíthetők a falra egymás mellé, illetve egymás alá is, vagyis a környezet adottságainak megfelelően lehet kialakítani a ház ezen központi részét. Egységessé, ennek köszönhetően pedig rendezetté és esztétikussá teszik a helyiséget ezek a postaládák, természetesen amellett, hogy tökéletesen betöltik funkciójukat. Biztonságos megoldást jelentenek a személyes küldemények és reklámanyagok tárolására, továbbá egyszerű, praktikus hozzáférést biztosítanak a lakóknak, így tudják teljessé tenni a házat a sorolható, csoportos postaládák.

Kínálatunkban többféle kivitelben, méretben és színben kaphatóak lépcsőházi postaládák, melynek köszönhetően minden érdeklődő megtalálhatja azt a változatot, amivel megkoronázható a ház felújítása. Valamennyi termékünkről elmondható, hogy kiváló alapanyagokból, korszerű gyártási technológiával készült, így a minőséget illetően biztosan nem okoz csalódást egyetlen modell sem.

Tekintse meg a lépcsőházakba tervezett, sorolható postaládák kínálatát, és a tökéletes végeredmény érdekében kérje bátran munkatársaink segítségét, akik szakszerűen telepítik a postaládákat!


Elérhetõségek
Direkt értékesítés:(06-70) 253-8919
Üzleti értékesítés:(06-1) 436-0384
Adminisztráció, Pénzügy:(06-1) 430-1930
Szerviz és karbantartás:(06-20) 326-8654
E-mail:info@szef-97.hu