A sorolható postaládák a modern lépcsőházak kiegészítői!

sorolható postaládák

Sorolható postaládák nagy választékban, kedvező áron, megbízható cégtől, modern stílusú ingatlanokba. Forduljon hozzánk bizalommal termékeinkért Ön is! 

Napjainkban sokan előszeretettel részesítik előnyben a modern stílusú ingatlanokat, társasházakat, hiszen ezek nem csak megjelenésükben előnyösek, hanem a fenntartási költségeik is kedvezőbbek. Fontos, hogy a kivitelezésük során ne csak a lakásokba kerüljenek modern megoldások, hanem már a lépcsőházban is ezek kerüljenek előtérbe, hiszen a házba belépve itt éri az első benyomás az embert. Ezért érdemes a lépcsőházi postaládákat is a fentiek figyelembe vételével megválasztani. 

De milyenek a korszerű lépcsőházi postaládák? Mindenképpen sorolhatók, így egységes képet mutatnak, és persze az is elengedhetetlen, hogy megfelelő védelmet nyújtsanak a bedobott küldeményeknek. A régebbi, nem felújított lépcsőházakban gyakran látni olyat, hogy szinte minden postaláda más, alig van két egyforma megjelenésű. Ez rendetlenség érzetét kelti, ráadásul az eltérő méretű termékeket nem lehet szépen egymás mellett elrendezni, így sokkal nagyobb helyet foglalnak. A sorolható postaládák előnye, hogy szorosan egymás mellett helyezhetőek el, egységesek és rendezett képet mutatnak. Ez természetesen a postát munkáját is megkönnyíti, de mindenképpen hozzájárul a lépcsőház modern stílusához. 

Cégünk társasházi postaládák széles választékával áll az ügyfelei rendelkezésére. Termékeink modern stílusúak, remekül illenek minden újépítésű, korszerű ingatlanba, ugyanakkor megbízható védelmet nyújtanak a bennük található küldeményeknek. A lépcsőházi postaládák weboldalunkon online megrendelhetőek, rövid szállítási határidővel és kedvező áron, így minden szempontból megéri hozzánk fordulni. 

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük, forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink készséggel válaszolnak minden kérdésére akár még ma. Ne feledje, a rendezett lépcsőház a sorolható postaládáknál kezdődik! 


Elérhetõségek
Direkt értékesítés:(06-70) 253-8919
Üzleti értékesítés:(06-1) 436-0384
Adminisztráció, Pénzügy:(06-1) 430-1930
Szerviz és karbantartás:(06-20) 326-8654
E-mail:info@szef-97.hu