Milyen postaládát válasszunk a lakóközösségnek?

  • Post category:Blog
  • Reading time:4 perc olvasás

Lecserélik a társasház postaládáit? Új lakópark kerül átadásra? A megfelelő postaládákat könnyen megrendelheti és felszereltetheti, ha hozzánk fordul segítségért.

Napjainkban is sok építőipari beruházás zajlik, családi házakat és lakóparkokat építenek, valamint felújítják a meglévő, többemeletes házakat. A régi lakók és az új tulajdonosok elvárják a megfelelő biztonságot minden területen. Egy többlakásos épületben sok család él, akik szeretnék az elérhetőségüket megadni, így alapvetően fontos, hogy az épület rendelkezzen beltéri vagy kültéri postaládákkal.

Cégünk postaládák, valamint széfek, páncélszekrények és iratszekrények gyártására specializálódott. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, mivel nem csak a tervezéssel, a kivitelezéssel foglalkozunk, hanem a forgalmazást házhoz szállítással végezzük, és vállaljuk a szerelési munkákat is.

Biztosítjuk a szervizelést, és a biztonságtechnikai szaktanácsadást is az ügyfelek részére. Termékeinket kiváló minőségű anyagokból állítjuk elő, a kívánt formára és méretre alakítva. A lakók örömére elférnek benne az újságok, a levelek és a behelyezés során nem sérülnek a küldemények.

A biztonságról is gondoskodunk, így mindenki hosszú ideig elégedetten használhatja a rekeszeket, amelyek kulccsal zárhatóak. Kínálatunk bőséges, és lehetőség van extra kiegészítők választására is.

Célszerű akkora postaláda mellett dönteni, amely lehetővé teszi a legalább A4-es méretű boríték elhelyezését. A bedobó nyílás méretét érdemes minél kisebbre tervezni, azonban fontos, hogy sérülésmentesen férjenek be a küldemények. Kültéri változat esetében fontos az időjárási viszontagságokra gondolni, és ennek megfelelő anyagokból készült terméket megrendelni.

Mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő változatot, amihez hozzájuthat egyszerűen. Postaláda kültérre és beltéri postaláda egyaránt elérhető nálunk. Áraink kedvezőek, és akciókat is ki lehet használni. A régi eszközöket érdemes új, modern változatra kicserélni, amelyek megfelelnek minden elvárásnak. A postaláda beltérre biztonságos megoldást nyújt, és lehetőség van befalazható postaláda elhelyezésére is.

Nem csak beltéri lépcsőházi postaláda, és kültéri társasházi postaláda használatát tesszük lehetővé kiváló minőségű termékeinkkel. Az irodaházak és a cégek megrendeléseit szintén várjuk, ötleteinkkel segítünk a lehető legjobb megoldásra jutni.

Rendelje meg tőlünk az adott környezetben leginkább megfelelő termékeket! Tegyen eleget az igényeknek, gondoskodjon a postai küldemények egyszerű és biztonságos tárolásáról! Készséggel állunk a rendelkezésére.