Lépcsőházi postaládák széles választékban

  • Post category:Blog
  • Reading time:5 perc olvasás

A lépcsőházi postaládák az épület arculatának a részei. A postaláda egyike azoknak a dolgoknak, amiket elsőként megpillant a lakó vagy a vendég, aki a házba érkezik. A kaputelefon a lift és a lépcsőház szintén része az épületről alkotott első benyomásnak, csakúgy, mint a postaláda.

A beltéri lépcsőházi postaládák kiválasztása ezért éppen olyan fontos feladat, mint a többi objektum elhelyezése. A postaládák mindig szem előtt vannak, olyan helyre kerülnek, általában rögtön a bejárat után, a falra, ahol könnyű őket észrevenni. A megrongált, csúnya vagy elavult lépcsőházi postaládák bizony nem keltenek jó benyomást és az ajtón belépőre is rossz hatással lehetnek. A látogatók gyakran a postaládák címkéit böngészve keresik a megfelelő neveket, emeletet, ajtókat, a leendő új lakók nem hagyják ki a lépcsőházat sem a nézelődésből, a lakók pedig naponta találkoznak velük.

Érdemes a lépcsőházi postaládákra is tehát ugyanolyan nagy gondot fordítani, mint a lépcsőház és az épület többi részére. Ez igaz a kiválasztásra, telepítésre és a fenntartásra is.

Mátrix postaládák és befalazható klasszikus postaládák

Lépcsőházi postaládákA lépcsőházi postaládákból sokféle változat létezik, a gyártók kínálata jóval színesebb, mint régen. A társasházak, lakóparkok, panelházak lakóközössége közösen eldöntheti, hogy melyik típusú beltéri lépcsőházi postaláda felel meg az igényeiknek.

lépcsőházi postaládák között népszerűnek számítanak a befalazható, klasszikus postaládák, a mátrix postaládák. A levélszekrény nem túl nagy, alkalmas arra, hogy nagyobb csoportban is helytakarékosan lehessen elhelyezni a falban. Az ideális postaláda nem foglal el túl sok helyet, egyszerre több elemet is el lehet helyezni egymás mellett úgy, hogy azok illeszkedjenek egymáshoz. A blokkok praktikusan elhelyezve A postaláda mérete elegendő kell legyen ahhoz, hogy akár egy A4-es méretű küldemény is elférjen benne anélkül, hogy az megsérülne.

A lépcsőházi postaládák tulajdonságai között nem csak a praktikusság vagy a megfelelő méret szerepel. A biztonság is elsődleges, hiszen a levelek, csomagok, küldemények nem szólnak senki másnak, csak a címzettnek.

Kültéri lépcsőházi postaládák széles választékban

Lépcsőházi postaládákKültéri lépcsőházi postaládák is szerepelnek a lépcsőházi postaládák kínálatában. A postaládák egyik, ebbe a csoportba tartozó típusa a kültéri sorolható postaláda. Az erős acélból készült postaláda jellegzetessége az, hogy nem különálló, hanem egymás mellé vagy éppen egymás fölé illeszthető, tehát blokkokban szerelhető a kijelölt helyre.

kültéri lépcsőházi postaládákra is igaz, hogy több színben rendelhetőek, ennek köszönhetően lehetnek visszafogott vagy színes darabok is, attól függően, hogy melyik tetszik a lakóknak. A kültéri lépcsőházi postaládákban minden megvan, amire csak egy postaládának szüksége lehet. Betekintő nyílás a gyors ellenőrizhetőségért, hely a névtáblának az egyszerű azonosításért, rozsdaálló anyag az időjárás hatásai ellen és a könnyen nyitható ajtó is.

Amennyiben új postaládát szeretne vásárolni, megteheti online! Keressen minket bizalommal és rendeljen kiváló ár-érték arányban postaládákat megszokott vagy akár kicsit formabontó kivitelben! Érdeklődjön a részletekről elérhetőségeinken!