BELTÉRI LÉPCSŐHÁZI POSTALÁDA

Lépcsőházi postaláda: hogy küldeményei biztosan megérkezhessenek

Lépcsőházi postaládákLépcsőházi postaládák többféle típusban, kiváló minőségben és kedvező áron, online vásárlási lehetőséggel!

Új lépcsőházi postaládák vásárlására többnyire az új építésű társasházak építésének befejezése előtt van szükség, ám előfordulhatnak más esetek is, mint például az emeletráépítések, nagyobb méretű lakások felosztása, vagy egyszerűen csak a régi postaládák újra cserélése. Szerencsére a lépcsőházi postaládák beszerzése nem nehéz feladat, ráadásul nem csak a megszokott kialakítású változatok érhetőek el, de a különlegesebb típusok is kedvező áron kaphatóak.

Bármilyen okból is lenne szüksége új lépcsőházi postaládára, webáruházunkban biztosan megtalálja a megfelelőt, és kényelmesen, kedvező áron meg is vásárolhatja azt. A klasszikus, illetve a modernebb típusok mindegyikét forgalmazzuk, aminek köszönhetően a legmegfelelőbb termék megtalálása nem okoz majd gondot. Tekintse meg választékunkat, majd adja le rendelését csupán néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!


Monza lépcsőházi postaláda sorolható modellben!

Monza lépcsőházi postaládaMonza lépcsőházi postaláda megtestesíti a klasszikus, lépcsőházi postaláda modelljét. A lépcsőház előterében olyan postaládára van szükség, ami a házban található összes lakás küldemény igényét ki tudja elégíteni. A kevés lakással rendelkező társasházak vagy a több emeletes panel épületek, illetve a nagy befogadóképességű, modern lakóépületek számára is ideális egy olyan, sorolható postaláda, amilyen a Monza lépcsőházi postaláda is. A Monza lépcsőházi postaládából egy vagy több falra is telepíthető, tetszőleges mennyiség. Az egyforma méretben, esztétikusan elrendezhető postaládák rendezett megjelenést tudnak biztosítani és praktikus tulajdonságaiknak köszönhetően felhasználóbarát levélszekrényként működnek. A Monza lépcsőházi postaláda helytakarékos, tartós és csekket, levelet, újságot is el tud nyelni, anélkül, hogy azokhoz nehezen lehetne hozzáférni. A Monza lépcsőházi postaláda árak most még kedvezőbbek, hiszen akciós termékről van szó. Válasszon a négy szín közül olyat, ami a lépcsőházba illik!

Beltéri lépcsőházi postaláda praktikus kivitelben!

beltéri lépcsőházi postaládabeltéri lépcsőházi postaládából olyan modellt válasszon, ami minden elvárásnak meg tud felelni! Milyen az ideális postaláda? Először is olyan alapanyagból készül, ami biztonságos, nem deformálódik el és ellenálló a hosszú távú használattal szemben is. A nálunk kapható beltéri lépcsőházi postaládák színterezett acéllemezből készülnek, amiket műanyag porszórással színeznek diszkrét árnyalatúra. A Monza Antracit postaláda vagy a Monza barna postaláda is észrevétlenül simul a lépcsőház falaira, anélkül, hogy zavaró lenne a jelenléte. A beltéri lépcsőházi postaláda kialakítása is hozzá járul ahhoz, hogy jól kihasználható és helytakarékos legyen a berendezés. A beltéri lépcsőházi postaláda lehet fekete vagy fehér is, ezekben a klasszikus színekben ízléses belső teret lehet kialakítani, ami az igényes lépcsőházak előfeltétele. A beltéri postaládáról nem hiányozhat a megfelelő méretű bedobó nyílás, a lefelé nyíló ajtó, valamint a névtáblák sem. Érdemes kettő darab kulcsot is mellékelni hozzá. Ismerje meg a beltéri postaládák mellett a kültéri, Optimum postaládáinkat is!

Metropolis L beltéri postaláda extrákkal!

Metropolis L beltéri postaládaA Metropolis L beltéri postaláda az extra méretű levélládák kedvelőinek készült! A lépcsőházi postaládák formája és mérete is eltérő lehet, de általában téglalap formát kapnak, illetve A/4-es méretűek. A beltéri lépcsőházi postaládák is változatosak, lehet L méretben is rendelni, ha a hagyományos nem nyerte el a vásárló tetszését. A Metropolis L beltéri postaláda hosszúkás bedobónyílást kapott, aminek köszönhetően a küldemények összehajtás nélkül landolhatnak a postaládában. A postaládát egymás fölé és mellé is be lehet sorolni, szépen illeszkednek egymáshoz, egységet alkotva. A Metropolis L beltéri postaládának nem a mérete az egyetlen vonzereje, ugyanis átlagon felüli kiegészítőkkel exkluzív postaláda válhat belőle. Ilyen extra kiegészítő a gravírozott ajtó, a plusz névtartó, a faváz vagy a tetszőleges szín és a kaputelefon is. Ha egyszerűbb modellt keres, akkor ajánljuk figyelmébe a több színben elérhető, oldalra nyíló ajtajú Norma postaládákat, amik szintén sorolhatóak és kedvező áron kaphatóak!

Elérhetõségek
Direkt értékesítés:(06-70) 253-8919
Üzleti értékesítés:(06-1) 436-0384
Adminisztráció, Pénzügy:(06-1) 430-1930
Szerviz és karbantartás:(06-20) 326-8654
E-mail:info@szef-97.hu