Kültéri társasházi álló postaládák és beltéri modellek napi postához

  • Post category:Blog
  • Reading time:4 perc olvasás

A levelezés leghagyományosabb módja még mindig létezik, ezért a kültéri társasházi álló postaládák vagy a beltéri lépcsőházi fekvő postaládák is szerephez jutnak.

Minden épülethez érkezik postás a napi küldeményekkel, ezért a postaládák sem hiányozhatnak egyetlen házból sem. A beltéri lépcsőházi álló postaládák vagy fekvő változataik gyakori választásnak számítanak, de az sem ritka, hogy a szabadban, falra szerelve kapnak végleges helyet a levélszekrények. Mi dönti el, hogy a postaláda beltéri vagy kültéri változata az előnyös választás?

Hová kerüljön a postaláda?

Elsősorban az épület adottságai mérvadóak, de a lakók preferenciái is számítanak. Nem ritka, hogy a lakóközösség maga dönt arról, hol szeretné látni az új postaládákat. A panel épületekben hagyományosan a lépcsőházban, falra rögzítve sorakoznak a postaládák. Az új társasházak esetében ugyanúgy előfordul belső falon és a bejárat mellett, a kerítésre szerelve is a postaláda. A kültéri társasházi fekvő postaládák nyílása kifelé néz, így a futár, postás kapun kívül marad, a lakók pedig belülről tuják kiüríteni a ládákat. Az ilyen postaládák időjárásálló alapanyagból, fedéllel, erős, rozsdamentes ajtóval készülnek.

A beltéri változatok elhelyezésére több opció is van, így például a falon vagy a falban is lehet postaládát használni. Az utóbbi kicsit több munka, de megéri az elegáns, letisztult külsőért cserébe. A modern társasházakban előszeretettel választanak ilyen postaládasort, egyforma méretben és külsővel rendelkező postaládákból. Ezek már gyakran tömbösítve érkeznek és kerülnek a falra.

A kisebb méretű levelesládák a soklakásos épületekhez ideálisak, de további előnyük a helytakarékosság mellett az is, hogy kevesebb, kéretlen reklámújság fér el bennük.

A több helyszínen is felszerelhető, fekvő postaládák vagy álló postaládák maradéktalanul eleget tesznek a feladatuknak, fogadják és tárolják is a küldeményeket. Az üzletünkben széles kínálat várja ezekből a termékekből. Irodaházak, társasházak számára egyaránt tudunk modern és időtálló postaládákat ajánlani.