Lépcsőházi álló postaládák a társasház felújításához

beltéri lépcsőházi álló postaládaA beltéri lépcsőházi álló postaládák ideálisak a felújított, modern lépcsőházakba. Ha a lakók a felújítást választják, ne maradjon el a postaládák cseréje sem!

Idővel minden ingatlanban elkerülhetetlenné válik a lépcsőház felújítása, hiszen ez a terület, bár nem része a lakásoknak, mégis jelentős hatással van a lakók életszínvonalára, komfortérzetére. Senki sem szívesen közlekedik olyan folyosón, aminek a faláról jön le a vakolat, vagy aminek a padlóburkolatából itt-ott hiányzik.

Fontos azonban, hogy amikor a lakóközösség úgy dönt, hogy eljött a felújítás ideje, akkor semmi ne maradjon ki a munkából, és sor kerüljön a postaládák cseréjére is. A nem egységes postaládák igencsak rontják a lépcsőház összképét, rendetlenség, káosz érzetet keltenek, ráadásul már rögtön a bejáratnál.

A 60-as, 70-es, 80-as években épült társasházak és beleértve minden kiegészítőjüket, mint például a postaládák, többnyire azonos tervek szerint, tömeggyártásra készültek. Napjainkban azonban a házak felújításakor a funkcionális korszerűsítés mellett a megjelenés modernizálása is fontos szempont. Általában egy panelháznak is próbálnak a lehetőségekhez mérten egyedi megjelenést adni felújításkor, és ehhez a modern postaládák is hozzájárulnak.

A társasházi előterek, lépcsőházak elengedhetetlen része a postaláda, ezért a helyiség kellemes megjelenésű, otthonos kialakításához feltétlenül szükséges a postaládáék cseréje is. Természetesen a külcsín mellett a minőség, a tartósság és a funkcionalitás is fontos szempont. Termékeinkben mindezt ötvözzük, ezért a nálunk kapható, beltéri lépcsőházi álló postaládákat bátran ajánljuk minden lakóközösségnek.

Cégünk a postaládákkal kapcsolatban teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére, hiszen a későbbiek folyamán szerelésben is számíthatnak ránk.

Amennyiben sikerült felkeltenünk az érdeklődését a lépcsőházi álló postaládák iránt, tekintse meg kínálatunkat és válogasson kedvére! Ha a lakóközösségnek további kérdése merült fel, keressenek minket bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink szívesen segítenek mindenben!