ÁLLÓ POSTALÁDÁK

Kültéri társasházi álló postaládák a küldemények biztos elhelyezéséhez

kültéri társasházi álló postaládaTársasház kerül átadásra? Szeretné a lakóközösség a régi postaládákat lecserélni? A legjobb megoldás a kültéri társasházi álló postaládák felszerelése.

Napjainkban egyre több lakópark épül, amelyekbe rövid idő alatt beköltöznek a családok. A régebbi építésű társasházakat lehetőség szerint felújítják. A lakók számára fontos, hogy a lakcím pontosan megjelölt legyen, és rendelkezésre álljon olyan postaláda, ahova várhatják a küldeményeket.

A magánjellegű és a hivatalos leveleket a postás ezekbe tudja elhelyezni. A kültéri álló postaládák az épület külső falazatára fogathatóak fel, ami rendkívül jó megoldás. Könnyen megközelíthetőek, ellenállóak és biztonságosak.

Cégünk ezeknek a termékeknek az értékesítésével foglalkozik, így tőlünk bármikor beszerezheti a különböző méretű és formájú postaládákat. Van lehetőség más kivitelt is választani, de a kültéri álló postaládák a tapasztalatok szerint beváltak, a lakók elégedettek velük.

Ezek az eszközök erősek, mivel a ház acél, az ajtó pedig betörésálló alumíniumA méretük ideális, így az A4 nagyságú küldemény is elfér. Többféle színben kaphatóak, és esővédővel vannak ellátva. Biztonságos zárak találhatóak rajtuk, amelyeket kulcsok nyitnak. Extra tartozékok is rendelhetőek, ha ezek iránt is érdeklődik, akkor kérdezze munkatársainkat, és tekintse meg széles kínálatunkat!

A kültéri társasházi álló postaládák egymás mellé és alá, sorban, helytakarékosan elhelyezhetőek, így a lakók számára könnyen elérhetőek. Ha szeretné a régi változatokat lecserélni, vagy bővítették az ingatlant, akkor kérje a javaslatunkat, és rendelje meg a megfelelő mennyiséget!

Ezek a hasznos, strapabíró termékek hosszú időn keresztül eleget tesznek az igényeknek, a lehető legkisebb helyet foglalják, és esztétikai szempontból is megfelelnek az elvárásoknak. Lehetősége van máshova is beszerezni a tökéletes postaládákat.

Biztosítsa a küldemények biztonságos tárolására alkalmas, megfelelő méretű, kültéri álló postaládákat tőlünk! Fordítson figyelmet az időtállóságra és az esztétikus megjelenésre is!