FEKVŐ POSTALÁDÁK

Társasházi fekvő postaládák kültérre tervezve

kültéri fekvő postaládákA társasházi fekvő postaládák a küldemények fogadására tervezett, praktikus gyűjtők és tárolók. A hagyományos mellett, kültérre szerelhető modellek is elérhetőek.

A postaláda minden lakóépületnek a jól ismert és kihagyhatatlan tartozéka. A lakók a névvel ellátott postaládáikba kapják a leveleket, számlákat, újságokat és egyéb küldeményeket. A postaláda külleme és mérete, valamint a típusa is szerepet játszik abban, hová kerül, mennyire tudják kihasználni.

A postaláda lehet kültéri is

A  kültéri fekvő postaládák a hagyományos postaládák közé tartoznak, mert régen csak ilyeneket használtak, amikor még nem terjedtek el a több lakásos épületek. Mára több opció is kínálkozik, ha küldemények fogadásáról van szó.

Miért lehet jó választás egy olyan postaláda, ami kültéren szerelhető fel? Felsoroljuk néhány pontban az előnyeit ennek a postaláda típusnak.

  1. A postaláda az épület falára kerül, de helyet kaphat akár beépíthető formában oszlopban, kerítésben, illetve ezek felületén is. Nem foglal el plusz helyet a lépcsőházban, az épület előterében, hanem bőven elfér a külső felületeken.
  2. A postaláda jól hozzáférhető a postások, futárok és a lakók számára is. Egyes eseteknél nincs szükség arra sem, hogy a postás, futár bejutást kérjen vagy beengedje magát.
  3. A kültéri modellek sokkal erősebb, időjárásálló alapanyagokból készülnek, ami hosszú élettartamot, nagyobb biztonságot és védelmet is egyszerre tud nyújtani. Stílusban és színben az épülethez illőt lehet rendelni.
  4. A postaláda a lakók számára egyszerűen hozzáférhető, útba esik, akkor is ki tudják üríteni vagy ellenőrizni a tartalmát, ha már elhagyták a lakásukat, az épületet.

A kínálatunkban kaphatóak fekvő postaládák társasházak részére. Fontolja meg, hogy a különböző postaláda típusokból melyik felel meg az épület számára, ahová szánja. Mérlegelje, hogy a lakóközösségnek melyik típus tudja támogatni az igényeit. A döntésben tudunk Önnek segíteni a termékekre vonatkozó információkkal. Lépjen kapcsolatba velünk a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén!