Click & Collect csomagautomaták üzletek részére

csomagautomata

Az online vásárlás területén ne veszítsen ügyfeleket! A csomagautomaták üzemeltetésével ki tudja szolgálni a megnövekedett vásárlói igényeket is.

A webáruházak önmagukban vagy egy meglévő üzlethez kapcsolódva komoly profitot képesek hozni egy cégnek. A vevő a tömeget elkerülve, a szabadidejével rugalmasabban gazdálkodva, időt és fáradtságot is spórolva tud ma már bármit beszerezni néhány kattintással.

Biztosítson a vevőinek minél színvonalasabb és sokoldalúbb szolgáltatást a vásárláshoz! Az online rendelés egyik fő kérdése a csomag átvételének hogyanja. A futárhoz alkalmazkodni nem mindenkinek van ideje és kedve, de az üzletben sorban állni sem éri meg a kasszánál, ha már a webáruházban egyszerűen elintézte a beszerzést.

A Click & Collect csomagautomaták minden webshopnak megtérülő befektetést jelentenek. Egy ilyen automata az üzlet közelében vagy csomagponton kihelyezve segít abban, hogy a vásárló a csomaghoz ugyanolyan könnyen jusson hozzá, mint amilyen egyszerűen elintézte az online vásárlást. Az online és az offline platformok ötvözéséről van szó tulajdonképpen. Egy olyan trendről van szó, ami egyre meghatározóbb a kereskedelemben. A több, különböző méretű rekeszből álló, nyitható, zárható automata megőrzi a beérkezett csomagot, amíg a vásárló fel nem veszi a megadott kód segítségével.

A Click & Collect csomagautomata használata nem igényli a futár foglalkoztatását és az üzlet dolgozóinak válláról is leveszi az internetes rendelések intézésével járó plusz terhet. Mindenki jól jár, de legfőképpen az Ön vállalkozása, hiszen a vásárlók elégedettek lesznek a termékeivel és a szolgáltatásaival is! A vevők növekvő igénye a csomagautomaták használatára és a házhozszállítás díjának megspórolására bizonyítja, hogy kifizetődik a befektetése.

A Click & Collect csomagautomaták beszerzése és működtetése a nagyobb és közepes üzletek részére is egyaránt nélkülözhetetlennek bizonyulhat. A postaládák mellett már több méretben is elérhető csomagautomata kínálatból is válogathatnak a vásárlók. A termékekkel kapcsolatos tájékoztatást kérje a munkatársainktól az egyik elérhetőségünkön!


Elérhetõségek
Direkt értékesítés:(06-70) 253-8919
Üzleti értékesítés:(06-1) 436-0384
Adminisztráció, Pénzügy:(06-1) 430-1930
Szerviz és karbantartás:(06-20) 326-8654
E-mail:info@szef-97.hu