ÚJSÁGTARTÓS PREMIUM POSTALÁDA


Utcai postaládák gazdag választékban

utcai postaláda

Szeretne biztonságos megoldást találni a levelei fogadásához? Ismerkedjen meg utcai postaláda választékunkkal, ahol a minőség az első!

Az utcai postaládák napjainkban is igen kulcsfontosságú tényezőknek számítanak. Hiába van internet, e-mail lehetőség, nagyon sok üggyel kapcsolatban lehet számítani levelekre, küldeményekre, így fontos, hogy rendelkezésre álljon a fogadásukra alkalmas berendezés.

Óriási a választék az utcai postaládákból, cégünk kínálatában is nagyon sokféle típus megtalálható, így nincs olyan vevő, aki ne tudná kiválasztani a számára megfelelő darabot. Ezeket nyugodtan fel lehet szerelni a kerítésre, kertkapun kívülre, ház vagy lépcsőház falára is. Termékeink minősége garantáltan nem okozhat csalódást, hosszú éveken át gond nélkül kiszolgálják tulajdonosaikat.

Az utcai postaládák esetében a küldemények bedobása és annak ürítése is az utca felől történik. Nem kell aggódni a biztonság miatt, ugyanis a termékek galvanizált acélból készülnek, és mindegyik típus bedobónyílása eső ellen védett. Nem kell félni a rongálás miatt, vagy azért, mert eltűnnének a fontos küldemények. A levelek épségben megvárják a címzetteket, így minden fontos dokumentum, értesítés időben eljuthat az adott személyhez.

Az utcai postaládák rendkívül stílusosak, így a vevőknek még az esztétikai tényezőkre sem lehet panaszuk. Ízléses darabok, amelyek többféle színben és változatban is elérhetők a választékunkban. A kedvencét itt biztosan mindenki megtalálja.

A reklámújságok elhelyezése problémákat szokott jelenteni. Nem ritka, hogy a szórólaposok begyűrik a az újságokat a postaládába, így pedig már nem tudnak a címzettek leveleket fogadni. Célszerű olyan terméket választani, amely rendelkezik újságtartóval is, így el lehet kerülni a kényelmetlen helyzeteket.

Ismerkedjen meg a választékunkkal, és rendelje meg online üzletünkből az elvárásainak megfelelő terméket! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.


Elérhetõségek
Direkt értékesítés:(06-70) 253-8919
Üzleti értékesítés:(06-1) 436-0384
Adminisztráció, Pénzügy:(06-1) 430-1930
Szerviz és karbantartás:(06-20) 326-8654
E-mail:info@szef-97.hu