Kétoldalú, univerzális postaláda kültéri helyszínre

univerzális postaláda

A hagyományos postaláda kültéri változatban sokoldalú leveles láda. Az univerzális postaláda a kényelmes használatot segíti elő.

A kültérre szerelhető postaládák tulajdonságai nem azonosak a beltéri modellekével. Az előbbieknek jellemzően két oldaluk van, ezért is nevezik őket kétoldalas postaládáknak. Ezek az univerzális postaládák attól olyan sokoldalúak szó szerint is, hogy mindkét irányba nyithatóak. Ez elősegíti a könnyű hozzáférést a kézbesítő és a postaláda tulajdonosa számára. A postaládát éppen ezért olyan helyre ideális rögzíteni, mint amilyen egy kapu, egy kerítés. A tulajdonos anélkül tudja a küldeményeket kiüríteni a ládából, hogy el kellene hagynia az ingatlan területét.

Az univerzális postaláda a hátán és az elején is kapott bedobónyílást azért, hogy a különböző méretű küldemények, újságok, levelek, számlák, kisebb csomagok is beférjenek a belsejébe. Mivel kültéri postaládáról van szó, olyan alapanyagból gyártották, ami az időjárással és a postaládára nézve romboló hatásokkal szemben is ellenálló tud lenni. A galvanizált acél-lemez erős anyaga mellett a küldeményeket védi a kulcsos zár is. A zárhoz kettő kulcs tartozik. Minden tulajdonsága adott ennek a postaláda típusnak ahhoz, hogy jól kihasználható, kültéri küldeménygyűjtő váljon belőle.

Az univerzális postaládákból színben, méretben, formában is több változat elérhető. A típustól függően a postaláda ajtaja nyílhat lefelé vagy oldalra is. A vásárló eldöntheti, hogy melyik a számára a legpraktikusabb és melyik nyerte el a tetszését. Rendeljen új postaládát kültérre, a kiszállítást követően már csak fel kell szerelni a kijelölt helyére és nem lesz több gondja a küldemények begyűjtésével!

A postaláda kereskedésünkben a kültérre és beltérre szerelhető postaládákból is forgalmazunk számos modellt. A vásárlók a színes kínálatnak köszönhetően könnyen rátalálnak arra a postaládára, ami az ingatlant leginkább ki tudja egészíteni. Minden érdeklődőnek szívesen adunk további tájékoztatást, ha kapcsolatba lépnek velünk a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén. Keressen minket bizalommal!


Elérhetõségek
Direkt értékesítés:(06-70) 253-8919
Üzleti értékesítés:(06-1) 436-0384
Adminisztráció, Pénzügy:(06-1) 430-1930
Szerviz és karbantartás:(06-20) 326-8654
E-mail:info@szef-97.hu