MEDIUM POSTALÁDA


Kültéri utcai postaláda falra, kapura, kerítésre

kültéri utcai postaláda

kültéri utcai postaláda a legjobb választás a küldemények számára. A postaládák mindenhol praktikusan használható változatát kínáljuk.

A postaládák alapvető, két kategóriája a beltéren és a külső falakon rögzíthető típusok. A kültéri utcai postaládáról lesz szó, ami egyike az itt forgalmazott postaládáknak. Több típusban is elérhető a postaláda üzletünknek a termékei között.

A kültéri modelleket általában akkor szerelik fel, ha a lépcsőházban nincs hely a postaláda számára. A házak külső falain viszont jut hely minden postaládának. A társasházak, irodaházak, kertes családi házak vagy a lakóparkok épületei és lakói számára jelentenek a kültéri utcai postaládák ideális választást. A webshopunkban a kültéri utcai postaládákból nagy választékot talál, ennek köszönhetően meg tudja vásárolni tőlünk az új postaládákat.

Vegyük sorra, hogy a kültéri postaládák között milyen modellek elérhetőek és melyiket, hova ajánljuk! Az egyik típus az olyan, kültéri utcai postaláda, amit kapukon és kerítéseken kívülre lehet felszerelni, ezek inkább a családi házak postaládái. A másik típus a lakóparkok számára készült kültéri utcai postaláda, ami falra szerelhető. Ezeket a postaládákat úgy tervezték, hogy sorolhatóak legyenek, egymás mellé vagy alá, illetve fölé. A küldeményeket a postaláda elején, kulcs segítségével nyitható ajtón keresztül lehet kivenni. A bedobó nyílás lehet elöl vagy pedig a postaláda tetején is. Az elöl elhelyezkedő bedobónyílás rendelkezik esővédővel is. 

Az alumíniumból vagy galvanizált acéllemezből készült, több színben elérhető, több év garanciával rendelkező kültéri utcai postaládákból méretben és egyéb tulajdonságokban legjobbat találja meg nálunk. A kültéri utcai postaláda azonnal meg is vásárolható az áruházunk kínálatából. Amennyiben jó vásárt szeretne csinálni, válassza a postai és egyéb küldeményekhez az egyik termékünket! Az áraink miatt sem kell aggódnia, mert szolid árakon forgalmazzuk a postaládáinkat. Minden információt megkap tőlünk az elérhetőségeink egyikén!


Elérhetõségek
Direkt értékesítés:(06-70) 253-8919
Üzleti értékesítés:(06-1) 436-0384
Adminisztráció, Pénzügy:(06-1) 430-1930
Szerviz és karbantartás:(06-20) 326-8654
E-mail:info@szef-97.hu