NOSZTALGIA ALUMINIUM POSTALÁDA


A nosztalgia postaláda dekoratív és egyedi

nosztalgia postaláda

nosztalgia postaláda a ház dísze lesz! Az új leveles láda legyen egy olyan modell, aminek még a szomszédok a csodájára járnak!

A postaládák többnyire egyforma fém dobozozok, amiket praktikusan alakítottak ki annak érdekében, hogy a küldeményeknek biztonságos helyük legyen. Ön nem feltétlenül a praktikusság alapján szeretne új postaládát vásárolni? A postaláda miért ne lehetne egy igazi, feltűnő darab, olyan, mint a nálunk is kapható nosztalgia postaláda?

nosztalgia postaláda mindenkinek ismerős lehet, aki valaha látott mér régi fotókat vagy azt a korszakot megelevenítő filmeket, amikben ilyen leveles ládákba érkeznek a borítékok. Nem véletlenül kedvelik annyian a nosztalgia tárgyakat, mert dekoratívak és stílusosak is.

A nosztalgia postaláda természetesen nem csak jól néz ki, tökéletesen alkalmas arra is, ami a feladata. A postaláda minden fajta postai küldeményt be tud fogadni, a levelektől a számlákon át a nyomtatott küldeményekig. A falba szerelhető vagy a lábon álló, blokkos kialakítású modellekkel ellentétben, a nosztalgia postaláda leginkább családi házakhoz vagy kevés lakással rendelkező társas házakhoz illik. A stílusos kiegészítő kerülhet rögtön a kapura, de a falra is egy vagy több is elfér egymás mellet. A nosztalgia postaláda alapanyaga a régi idők strapabíró gyártmányait idézi. A postaláda anyaga öntött alumínium, ami pirosra, fehérre, feketére vagy bronzra színezett változatban készül. Az időjárás nem kezdik ki a postaládát, az esővédő és a kulcsos nyitás is a küldemények biztonságos tárolását segítik elő. A kiválasztott színben azonnal megrendelhető a nosztalgia postaláda, kedvező áron.

A postaláda üzletünkben nagy választék áll a vásárlók rendelkezésére. Egy új postaláda is legyen minőségi és nem utolsó sorban olyan darab, ami még a házhoz is illik. Ilyen modellekből tud válogatni, ha megtekinti a termékeinket a webshopunkban. Az üzletünk postaládáiról, a szolgáltatásainkról is tudunk részletes tájékoztatást nyújtani bármelyik, megadott elérhetőségünkön.


Elérhetõségek
Direkt értékesítés:(06-70) 253-8919
Üzleti értékesítés:(06-1) 436-0384
Adminisztráció, Pénzügy:(06-1) 430-1930
Szerviz és karbantartás:(06-20) 326-8654
E-mail:info@szef-97.hu